Hotel Crystal Palace, Bucuresti

4 stele
Adresa: Cpt. Av. Alex. Serbanescu, 18-20, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

LOCALIZARE Construit în anul 2003 și renovat în 2012, Crystal Palace este un hotel de 4 stele ideal amplasat într-o zona rezidențială liniștită, în partea de nord a Bucureștiului, aproape de centrul orașului și la doar 10 km de Aeroportul Internațional Otopeni.

CAMERE Hotelul dispune de 74 de camere și apartamente: 31 de camere executive cu pat matrimonial, 32 de camere cu paturi separate, 8 apartamente Junior Executive, 1 Apartament Executive, 1 Apartament Ambasador și 1 Apartament Prezidential

Liniștit și retras, un refugiu departe de forfota orașului, hotelul Crystal Palace dispune de 74 de camere spațioase și comfortabile care, prin intermediul paletei de culori și a mobilierului modern și elegant, vă vor purta într-o călătorie în jurul lumii, de la Veneția la New York cu un strop de aromă scoțiană. Cele 11 apartamente au fost concepute pentru a crea echilibrul perfect între relaxare și un mediu de lucru adecvat, cu o subtilă aromă orientală și o senzație de înflorire japoneză.

Facilitațile camerei:

Accesul wireless la internet

Programe TV locale și internaționale

Linie telefonică directă

Aer condiționat controlat individual

Minibar

Apel de trezire

Fier și masă de călcat la cerere

Baie cu cabină de duș sau cadă

Halat de baie și papuci

Produse cosmetice

Uscător de păr

Alarmă în caz de incendiu

Accesul la Centrul Fitness

Accessul la Centrul Business

Parcare gratuită

RESTAURANT CHORAL

Elegant si intim sunt cuvintele care descriu cel mai bine restaurantul. Aflat la parterul hotelului Crystal Palace, într-un decor cald si primitor, restaurantul Choral este perfect pentru întâlniri de afaceri, cine romantice si evenimente speciale precum cocktail-uri, aniversari sau nunti mici si cochete. Servind preparate din bucataria internationala, într-o atmosfera placuta si rafinata, va promitem o experienta culinara proaspata si unica.

Restaurantul Choral este deschis de luni pâna duminica începând cu ora 06:45 pâna la ora 24:00. Micul dejun, servit în regim bufet suedez de la ora 06:45 pâna la ora 10:00 în timpul saptamânii si de la ora 06:45 pâna la ora 10:30 în week-end, este modul perfect de a va începe ziua.

RETRO BAR & LOUNGE

Deschis in fiecare zi de la 06:30 pân la 24:00, barul Retro este locul ideal pentru a va relaxa savurând o cafea aromata, un ceai înmiresmat sau o îngheata delicioasa.

CENTRUL BUSINESS

Hotelul dispune de un Centru Business cu servicii gratuite pentru oaspeți.

Servicii de secretariat

Laptop disponibil

Accesul la internet

Fax

Imprimantă

Servicii de fotocopiere

Amplasate la parterul hotelului, sălile de conferințe Crystal și Victoria sunt perfect potrivite pentru training-uri, workshop-uri, întâlniri de afaceri, seminarii sau prezentări de produse. Tonurile calde de bej, împreună cu mobilierul nou, comfortabil și practic în același timp, le conferă un aspect elegant.

Sala de conferințe Turquoise, o sală de conferințe mai intimă, este situată la ultimul etaj al hotelului, oferind o priveliște panoramică a orașului.

Toate cele 3 săli de conferințe beneficiază de lumină naturală, aer condiționat, acces wireless la internet, echipamente video moderne, dotări și facilități flexibile concepute pentru a transforma evenimentul dumneavostră într-o poveste de succes.

CENTRUL FITNESS

Oaspeții cazați în hotel beneficiază de accesul gratuit la Centrul Fitness (sala cardio, sala de forta, sauna si Jacuzzi), deschis de luni până duminică, de la ora 07:00 până la ora 23:00.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Cpt. Av. Alex. Serbanescu, 18-20, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro