Hotel Rin Central, Bucuresti

4 stele
Adresa: Traian, 55, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat in apropiere de Piata Unirii, la doar 5 minute de centrul financiar – bancar, comercial, turistic si istoric al Bucurestiului, Rin Central Hotel, inaugurat în toamna anului 2004, este locul perfect pentru cazarea oamenilor de afaceri si a turistilor care sunt dornici sa-si petreacă sejurul în oras, intr-un climat de relaxare.

Hotelul Rin Central, prin cele 107 camere elegante, spatioase şi confortabile, dotate cu acces internet, linie telefonica internationala, televiziune prin cablu, minibar si aer conditionat, isi asteapta cu ospitalitate clientii.

Oamenii de afaceri isi pot prelungi activitatea de peste zi in camera, în Business Corner. Hotelul dispune de 55 camere cu pat matrimonial, 51 de camere duble cu paturi twin, 1 apartament.

 • Facilitati Hotel

  Restaurantul Hotelului Rin Central, amenajat intr-un stil modern si rafinat, deservit de un personal amabil si atent, ofera un meniu savuros inspirat din bucataria romaneasca si internationala.

  Restaurantul hotelului este situat la demisol si confera inca din primul moment placuta senzatie de intimitate si confort.

  De asemenea la dispozitia oaspetilor: bar, servicii medicale, parcare gratuita, spalatorie si curatatorie, fax, concierge si room service. Carţile de credit acceptate sunt: Visa, Master Card si American Express.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Traian, 55, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro