Hotel Boutique Moxa, Bucuresti

4 stele
Adresa: Mihail Moxa, 4, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Moxa ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai, dispune de 24 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV, telefon cu linie interna si internationala, mini-bar, seif in fiecare camera, room-service, bar, parcare supravegheata, curatatorie, spalatorie. La subsolul imobilului, sauna si sala de gimnastica sunt disponibile la orice moment

Filozofia hotelului Moxa este bazată pe o serie de concepte simple, puse în practică de personalul foarte calificat şi angajamentul direcţiunii de a oferi servicii extraordinare. Profesionalismul personalului şi atmosfera specială a hotelului se îmbină perfect, oferind ospitalitate, o primire prietenoasă şi servicii pe măsură. Personalul hotelului face tot posibilul ca Le Boutique Hotel Moxa să fie mai mult decât un loc pentru a vă petrece sejurul.

Le Boutique Hotel Moxa are 24 de camere extrem de alese, dispuse pe 4 etaje, toate complet utilate cu facilităţi de ultimă oră. Toate camerele au cheie electronică şi conexiunea la internet cu viteză mare se poate face prin cablu sau wireless. Un lift operabil digital este disponibil pentru toate cele 4 etaje.

 • Facilitati Hotel

  Ca oaspete al hotelului Moxa aveti acces gratuit la clubul de fitness, unde vă puteţi bucura de echipament de ultimă oră.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

  Parcarea este posibila in incinta hotelului si este gratuita.

  Animalele de companie nu sunt acceptate.

  Carduri de credit acceptate la plata : Visa, Euro/MasterCard, Maestro

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Mihail Moxa, 4, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro