Despre Noi

Folosirea internetului in turism nu este noua, noi insa dorim utilizarea acestuia pentru activitatea de baza a hotelurilor: rezervarile. Folosind universalitatea si usurinta oferita de internet, realizarea unei rezervari prin www.rezervarihotel.ro este acum un lucru foarte simplu de realizat. Citeva click-uri si ai rezervarea dorita, confirmata de hotel si garantata de noi.

De asemenea organizam pentru grupuri evenimente precum conferinte, prezentari, congrese, seminarii, lansari, reuniuni, party-uri, etc. Avand contracte cu majoritatea locatiilor destinate unor asemenea evenimente, www.rezervarihotel.ro asigura organizarea completa a acestora incepind de la alegerea locului, transport, servicii conexe (organizare mese, cine festive, echipamente audio video, etc). Pentru detalii privind serviciile asigurate pentru grupuri va rugam sa ne contactati.

Site-ul www.rezervarihotel.ro este dedicat numai pentru rezervari la hotelurile din Romania, fiind conceput sa asigure realizarea serviciului de rezervari intr-un mod comod, sigur si facil. Integrarea sistemul securizat 3D de plata prin card asigura confidentialitatea datelor dvs si garanteaza siguranta acestora.