Politica de Confidentialitate

Site-ul www.rezervarihotel.ro, este proprietatea SC One Travel Grup SRL, find un site comercial destinat realizarii de rezervari la hotelurile din Romania.

Utilizatorii care doresc sa foloseasca serviciile oferite de acest site vor trebui sa se autentifice prin crearea unui cont propriu. Toate datele introduse de utilizatori la crearea unui cont individual sunt responsabilitatea acestora, One Travel neasumindu-si nici o vina pentru eventualele greseli sau erori ce survin din prelucrarea acelor date.

One Travel garanteaza confidentialitatea acestor date, angajandu-se sa nu publice, divulge, vanda acele informatii faca acordul scris al proprietarului. Datele nu vor fi folosite de catre One Travel sau terti pentru actiuni publicitarea sau de promovare.

Servciul de plata prin carti de credit se desfasoara print-o legatura securizata, toate datele rezultate din aceste operatii nefiind stocate pe serverele One Travel. Prin securizarea tranzactiilor folosind serviciul 3D, serviciu aprobat de Visa si Master Card, sunt garantate securitatea datelor si a tranzactiilor operate prin siteul www.rezervarihotel.ro.