Hotel Baneasa Parc, Bucuresti

3 stele
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti, 69, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Amplasat in zona Baneasa, un cartier aflat in plina dezvoltare din punct de vedere al spatiilor comerciale si celor destinate mediului de afaceri, Baneasa Parc Hotel ofera o atmosfera intima si primitoare oaspetilor sai. Incadrat in categoria de trei stele, multe din serviciile oferite de hotel sunt imbunatatite. Investitia si dotarile au in vedere ultimele tehologii si cerinte internationale. Astfel, sunt satisafacute atat cerintele celor care calatoresc pentru afaceri, cat si cele ale turistilor. Mobila si decoratiile au fost alese cu multa grija, designerul urmarind crearea unei atmosfere calde, placute si familiare pentru clientii aflati departe de casa. La crearea aceastei atmosfere contribuie si o echipa profesionista, care este pregatita sa faca din sejurul dvs un motiv pentru a va reintoarce la BaneasaParc Hotel.

BaneasaParc Hotel, clasificat 3 stele, vine in intampinarea clientilor sai, asigurand servicii de inalta calitate. Dotarile moderne, profesionalismul personalului si calitatea serviciilor oferite va vor face sa va bucurati de liniste fara a pierde ritmul trepidant al afacerilor. BANEASA PARC CAZARE 32 locuri de cazare dispuse in camere duble, spatioase, dotate cu : pat matrimonial; grup sanitar cu cabina dus; balcon; TV – instalatie satelit telefon ( pentru convorbiri interne si internationale); acces internet GRATUIT; frigider – cu minibar; aer conditionat; geamuri termopan.

 • Facilitati Hotel

  Baneasa Parc Hotel va pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati :

  Restaurant cu specific romanesc ( 40 locuri); Terasa de vara (60 locuri); Sala de conferinta dotata la cele mai inalte standarde; Pastrarea obiectelor de valoare; Room-service; Spalatorie - Curatatorie; Servicii secretariat, xerox, fax, curierat; Rent-a-car, comenzi taxi, informatii turistice; Spatiu de joaca pentru copii; Parcare GRATUITA.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti, 69, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro