Hotel Ambasador, Bucuresti

4 stele
Adresa: Magheru, 8-10, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Avand o istorie de mai bine de 75 de ani si o arhitectura care ii confirma autenticitatea, Hotelul Ambasador va propune sa-i treceti pragul pentru a retrai eleganta acelor vremuri intr-o imbinare perfecta intre modern si clasic, intre nou si vechi, intre istorie si prezent.

Hotelul Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe unul dintre principalele bulevarde, Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii. Prin pozitia ultracentrala, ofera acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri si turistic - cu numeroase posibilitati de divertisment in Centrul istoric usor accesibil doar printr-o plimbare de relaxare.

In urma investitiei realizate pe parcursul anului 2012 prin modernizarea si remodelarea structurii traditionalului hotel Ambasador, hotelul dispune din primavara anului 2013 de 99 de camere elegant mobilate,decorate in culori calde cu o clasificare de 4* si o sala multifunctionala Panoramic situata la etajul XII, cu o capacitate de 60 de locuri, ideala pentru organizarea conferintelor, receptiilor, simpozioanelor, dar si a petrecerilor private.

In prezent hotelul dispune de 99 spatii de cazare de 4 stele cu un design ce imbina luxul si eleganta stilului clasic cu spatialitatea si confortul celui modern, mobilierul fiind ales astfel incat sa satisfaca cat mai complet necesitatile dar, in acelasi timp, sa ofere un spatiu comod si relaxant. Cea mai mare parte a camerelor ofera o superba panorama asupra Bucurestiului. Camerele si apartamentele din hotelul Ambasador sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, telefon national si international, TV LED HD, internet wireless gratuit.

Restaurantul Ambasador aflat la etajul I ofera un meniu rafinat, variat si proaspat, cu specialitati romanesti si internationale, pregatite cu grija de o echipa de bucatari talentati.

La etajul 2 al hotelului clientii au la dispozitie un salon de coafura - frizerie.

Hotelul Ambasador este locul ideal de sedere in centrul Bucurestiului , daca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau în vacanta.

 • Facilitati Hotel

  ■internet gratuit in toate spatiile comune ale hotelului precum si in camerele oaspetilor

  ■trasfera de la/catre aeroport (*)

  ■tururi private de Bucuresti si tara (*)

  ■parcare (*)

  ■room service (*)

  ■fier si masa de calcat oferite gratuit la cerere

  ■servicii medicale (la cerere) (*)

  ■centru fitness

  ■2 sali de conferinte dotate cu echipament de ultima generatie (*)

  ■business services (*)

  ■receptie 24h/24

  ■facilitati pentru intalniri sau reuniuni (*)

  ■servicii concierge (informatii privind prestarea unor servicii, info meteo si orare de functionare mijloace de transport in comun, comenzi taxi)

  ■servicii fax si e-mail

  ■servicii de wake-up call

  ■oferirea de materiale promotionale si informare turistica

  ■procurare de bilete de avion sau tren, rezervare camere de hotel in alte localitati (*)

  ■rent-a-car (*)

  ■carti de credit acceptate: VISA, MasterCard, Maestro, AMEX

  ■facilitati pentru persoanele cu dezabilitati

  ■camera de depozitare a bagajelor

  ■salon coafura/frizerie

  (*) servicii care se taxeaza extra

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Magheru, 8-10, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro