Hotel Sir Colentina, Bucuresti

3 stele
Adresa: Cremenita, 2A, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Sir Colentina din Bucuresti este un hotel elegant si modern cu o vedere minunata asupra râului Colentina, oferind servicii de prima clasa clientlor sai.

Hotelul va ofera un total de 10 camere cu dotari moderne si un set intreg de facilitati pentru a va putea darui un sejur la standarde cat mai ridicate.

Camerele confortabile au acces gratuit la internet si sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru a va face sejurul cât mai placut cu putinta. Un mic dejun gratuit este servit în restaurant si multe alte servicii cum ar fi primirea de faxuri, ziare locale, comenzi pentru taxiuri si altele.

 • Facilitati Hotel

  Acces Internet, Acces persoane cu dizabilitati, Calcatorie, Fax,Mesagerie, Parcare gratuita, Salon de mic dejun, Seif,Servicii secretariat, Spalatorie Curatatorie, Trezire la cerere, WiFi

  Ascensor pentru persoane; Trezirea clientilor la ora solicitata; Seif la receptie; Curatatorie si spalatorie; Aparat de lustruit pantofii; Receptionare si transmitere de faxuri; Asigurare de ziare, reviste in holuri; Comenzi taximetre; Transmiterea de mesaje.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Cremenita, 2A, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro