Hotel Citadella, Bucuresti

3 stele
Adresa: Popa Lazar, 12, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat in estul Bucurestiului, in zona comerciala Bucur-Obor, clasificat la 3 stele, hotelul Citadella ofera turistilor liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate. Bine pozitionat, hotelul se afla la doar 10 minute de centrul Bucurestiului, la 2 minute de Gara de Est, si la 12 minute de complexul comercial si de distractii Mall Vitan.

Hotelul ofera 24 de camere diverse, bine echipate, într-o atmosfera pasnica si relaxanta, precum si personal discret si devotat care furnizeaza cele mai bune servicii. Se ofera transfer la si de la aeroport sau gara. Toate camerele au acces gratuit la internet, pentru confortul dvs. Atmosfera clasica si intima este imbinata cu stilul modern, hotelul fiind locul unde turistii vin cu placere. Ambianta va va introduce in istoria orasului lui Bucur, oferindu-va imaginea Micului Paris din est de odinioara. Hotelul dispune de 30 de camere duble, cu pat matrimonial sau cu 2 paturi individuale si 4 camere single.

 • Facilitati Hotel

  • Sali de conferinta si petreceri, transfer aeroport, spalatorie, curatatorie chimica, facilitati cameră VIP, serviciu de calcat imbracaminte, inchirieri masini, agentie de turism, fax/copiator.
  • Internet wireless gratuit in tot hotelul
  • Posibilitate de parcare gratuita in incinta hotelului.
 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Popa Lazar, 12, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro