Hotel Golden Tulip Victoria, Bucuresti

4 stele
Adresa: Calea Victoriei, 166, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Mergand pe jos de pe Calea Victoriei, unul din cele mai vechi bulevarde din oras, veti gasi în cladiri vechi stil de arhitectura din Bucuresti numit Micul Paris. La numarul 166 un imobil cu o arhitectura moderna se ridica peste celelalte realizeaza o punte de legatura între trecut si prezent ... Golden Tulip Hotel Victoria Bucuresi.

Noua cladire are 83 de camere executiv si Full Home Office cu toate dotarile necesare. În fiecare camera veti gasi: acces la internet gratuit de mare viteza pentru birou de lucru, 24 h room service, aer conditionat controlat individual, mini-bar, Pay TV si TV prin satelit, baie, spalatorie & curatatorie, parcare gratuita pazit&a , camera de bagaje, încuietori electronice , facilitati cafea / ceai , halat de baie, uscator de par.

Atmosfera calda, personalul foarte bine instruit , atenti si ospitalier cu servicii de confortul de a sta într-o perioada de patru stele, Golden Tulip Victoria Bucuresti este gazda primitoare cu gust de standarde internationale cu aroma locala.

Acest hotel de 4 stele are 83 camere si este perfect adaptat pentru calatorii internationali de afaceri sau de agrement

Design-ul din camere este axat pe o atmosfera relaxanta, cu o multime de lumina natula. Toate camerele de oaspeti sunt confortabile si bine echipate pentru a va oferi sentimentimentul ca sunteti acasa departe de casa.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Calea Victoriei, 166, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro