Hotel Rembrandt, Bucuresti

3 stele
Adresa: Smardan, 11, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Rembrandt Bucuresti, aflat sub patronaj olandez, clasificat cu trei stele, ocupa o frumoasa cladire restaurata datand din anii 1920 care emana atitudine si atmosfera. Aproape 1 milion USD au fost investiti in transformarea in hotel a acestei cladiri, in care initial a functionat o banca.Toate cele 16 camere spatioase sunt o fuziune a unui subtil design contemporan cu elemente clasice. Fiecare camera ofera facilitatile moderne pe care oaspetii le asteapta. Rembradt este singurul business boutique hotel situat in centrul istoric al Bucurestiului. Locatia centrala inseamna ca oaspetii sunt la o mica distanta de zonele de afaceri, principalele atractii turistice ale Bucurestiului, magazine de antichitati si expozitii de arta, precum si cele mai bune baruri si restaurante.

 • Facilitati Hotel

  Hotelul Rembrandt ofera urmartoarele servicii clientilor sai:

  • Mic dejun tip bufet ce include: cafea proaspata (cappucino, espresso, cafe au lait, filtru), suc natural de portocale, salata de fructe proaspete, cereale, oua fierte, somon, diferite specialitati de branzeturi si mezeluri, alaturi de o varietate de tipuri de paine.

  • Acces gratis si nelimitat la internet in fiecare camera prin cablu si wireless

  • 50% discount pentru o zi petrecuta World Health Academy (piscina, fitness sau sauna)

  • 24 de ore room service

  • Centru de afaceri (fax, copy, scan etc) precum si servicii profesionale de secretariat

  • Personal cunoscator a mai multor limbi straine

  • Serviciul de spalatorie

  • Uscator de par (la cerere)

  • Serviciu de Pick-up de la/catre aeroport

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Camera Business Class - puteti admira centrul vechi al Bucurestiului stand intr-un fotoliu de piele, citi ziarul la lumina unei lampi Tiffrany, viziona un DVD sau naviga gratuit pe internet la o conexiune de mare viteza. Camerele Rembrandt Business Class, prin serviciile sale, ofera tot comfortul necesar unui oaspete dupa o zi grea de munca. Camerele spatioase si birourile pe masura ofera posibilitatea de a lucra intr-un mod profesional si in acelasi timp comfortabil.

  Camera Standard Class - camera comfortabila cu spatiu degajat de lucru, citit, relaxare si dormit, se aseamana intr-o oarecare masura cu camera Business Class, singura diferenta fiind spatiul mai redus. Cu o deosebita atentie la detalii si calitate, aceste camere au ridicat cu siguranta standardele hotelurilor din Bucuresti.

  Camera Turist Class - pentru oaspetii ocazionali, care doresc o noapte relaxanta, Camerele Turist Class reprezinta solutia ideala. Chiar daca sunt mai mici decat celelalte, camera Turist Class va ofera aceleasi servicii ca si camerele mentionate mai sus.

  Fiecare camera are incalzire individuala si aer conditionat, fotolii din piele, podea din lemn de stejar, lampi de birou Tiffany si fotografii originale ale artistilor locali, internet de mare viteza, televizor cu DVD si CD player, cablu TV nerestrictionat si colectie privata de filme.

  Rembrandt Hotel ofera acces gratis la internet, conexiune wireless, in fiecare camera.

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Smardan, 11, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro