Hotel Tania Frankfurt, Bucuresti

3 stele
Adresa: Selari, nr. 5, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Tania, un hotel de 3 stele, reprezinta o constructie noua, situata in centrul istoric al Bucurestiului, avand avantajul de a se afla la cateva minute atat de centrul financiar, administrativ, politic si comercial al capitalei, cat si in vecinatatea celor mai importante obiective turistice. Datorita pozitionarii favorabile, dotarii moderne si calitatii inalte a serviciilor oferite turistilor, hotelul se adreseaza atat clientilor activi cat si turistilor.

Managementul hotelui promoveaza o politica orientata catre client, avand la baza ideea de ospitalitate, caldura, grija fata de detalii, intelegerea si satisfacerea totala a nevoilor oaspetilor, lucruri care se reflecta in atmosfera placuta intalnita la Hotelul Tania, cat si in atitudinea profesionala a personalului specializat.

Standardele inalte de calitate si confort ale hotelului se regasesc in dotarea cu mobilier modern si in echiparea completa a camerelor, care satisfac atat nevoile oaspetilor activi cat si pe cele ale turistilor. Camerele si apartamentele le puteti folosi ca spatii confortabile atat pentru a va odihni cat si pentru a primi parteneri de afaceri. Toate camerele dispun de aer conditionat, televizoare conectate la retele de cablu, telefon, conectare la internet, minibar, etc.

 • Facilitati Hotel

  Tania Hotel va poate pune la dispozitie o sala de conferinte de 12 locuri si o sala de festivitati cu o capacitate de maxim 40 locuri. Hotelul ofera o gama variata de facilitati si servicii:

  • conectare la internet fax, imprimanta, copiator spalatorie
  • minibar, transfer de la si spre aeroport la cerere rent a car si taxi
  • rezervari bilete spectacole, ziare, reviste, stand de suveniruri, carti postale servicii postale si de curierat
  • room service, pastrare obiecte valoare clienti, trezirea clientilor la cerere
 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ taxele, dar nu includ micul dejun.

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Selari, nr. 5, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro