Hotel Domenii Plaza, Bucuresti

4 stele
Adresa: Alexandru Constantinescu, 33, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Domenii Plaza Hotel este un boutique hotel de 4 stele localizat in zona rezidentiala din apropierea Arcului de Triumf din Bucuresti. Hotelul se afla la 5 minute de centrul expositional RomExpo si la 10 minute de centrul istoric al orasului.

Parte a grupului Residence Hotels, Domenii Plaza Hotel isi gazduieste oaspetii in 33 de camere decorate cu stil, cu mobilier din lemn masiv de cires sau nuc, materiale din bumbac egiptean sau lana englezeasca.

Domenii Plaza Hotel isi asteapta oaspetii in Cerisiers Restaurant, local cu specific mediteranean si international, unde se pot servi specialitati gourmet. Cerisiers Restaurant ofera oaspetilor in fiecare seara muzica live.

Domenii Plaza Hotel va pune la dispozitie 3 sali de conferinta modulare, cu capacitati intre 15 si 200 de persoane, unde se pot organiza traininguri, conferinte, intalniri de afaceri si petreceri private. Toate salile de conferinta beneficiaza de video si retro proiector, conexiune wireless la internet, flipchat si echipament de sunet.

Printre facilitatile oferite oaspetilor se numara servicii de concierge, acces gratuit la Internet, Spa (jacuzzi, sauna, masaj, baie de aburi, aromaterapie, reflexologie) si parcare privata gratuita. Domenii Plaza Hotel este membru al Exclusive Hotels European Association, categoria Charm & Character si este hotel partener al CNN.

Toti oaspetii Domenii Plaza Hotel beneficiaza de un discount de 10% pentru Oliviers Restaurant si serviciile de spalatorie.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Alexandru Constantinescu, 33, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro