Hotel Silver, Oradea

4 stele
Adresa: Louis Pasteur, 102, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Silver Hotel conference & spa, (str. Louis Pasteur numarul 102, Oradea) situat intr-o zona linistita si plina de verdeata si totusi aproape de centrul orasului Oradea ( la 1,5 km), este destinatia ideala, atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere. Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.
Hotelul are o capacitate de 31 de camere, din care - 6 camere duble cu pat matrimonial/ camere twin - 20 camere single regular si superior - 2 Junior suite - 3 apartamente deluxe

Camerele sunt climatizate, dotate cu televizor color cu TV satelit, telefon international, acces internet si minibar. Restaurantul Silver, de la parterul hotelului, isi asteapta oaspetii cu un meniu variat din bucataria internationala.

Pentru evenimente corporate dar si pentru petreceri private, hotelul va pune la dispozitie o sala multifunctionala complet echipata, un ball room, o sala de sedinte si o terasa in aer liber. Capacitatea spatiilor variaza de la 25 pana la 200 de locuri.

Centrul SPA completeaza gama de servicii oferite cu: masaj, sauna, solar, cosmetica, coafor, sala de fitness si nu in ultimul rand relaxare la piscina.

 • Facilitati Hotel

  Facilitati - Seif la recepti - Acces Internet in fiecare camere - Televiziune prin cablu - Minibar si telefon in fiecare camera - Bai dotate cu cada de baie sau dus si uscator de par

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele inlcud micul dejun ritoate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Louis Pasteur, 102, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro