Hotel Continental Forum, Oradea

4 stele
Adresa: Aleea Strandului, nr. 1, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Continental Forum din Oradea va va surprinde printr-o ambianta deosebita, prin serviciile diverse adaptate cerintelor calatorilor de afaceri sau turistilor aflati in vacanta, de asemenea aici va puteti organiza evenimentele speciale din viata dumneavoastra.

La doar 500 m de hotel se afla Primaria, Prefectura, Camera de Comert, Judecatoria si importante sedii ale unor firme si banci din Oradea.

Tot la 5 minute se afla centrul istoric cu Cetatea Oradei si zona comerciala a orasului.

Hotelul dispune de 168 camere impartite pe 7 etaje: 143 camere standard, 18 camere executive si 7 apartamente. Din totalul de camere 77 au balcon si vedere spre raul Crisul Repede.

Camerele standard sunt moderne si confortabile, fiind dotate cu : minibar, seif, televizor, telefon, acces internet iar prima ora este gratuita, uscator de par, halat, papuci.

Camerele executive in comparatie cu cele standard sunt mai spatioase, au in plus in dotare oglinda pentru barbierit, presa pentru pantaloni, cantar, internet gratuit, umbrela, pasta de dinti si periuta, crema si lama de barbierit.

Apartamentele de la etajele 4 si 5 au in sufragerie canapea extensibila de doua locuri, iar apartamentele de la etajele 6 si 7 au in plus si un fotoliu extensibil pentru o persoana, internet

 • Facilitati Hotel

  Business center – amplasat la mezaninul hotelului, va pune la dispozitie numeroase facilitati pentru a va putea desfasura in mod corespunzator activitatile de business : PC si conexiune la internet, telefon, fax, copiator, imprimanta.

  Parcarea – este pazita in permanenta, are 80 de locuri si se percepe o taxa de 3 Euro/zi.

  Room-service – functioneaza non-stop si vine in intampinarea asteptarilor oaspetilor cu o gama variata de preparate culinare si deserturi . Minibar – toate camerele sunt dotate cu minibar avand bauturi,snack-uri si dulciuri variate.

  Spalatorie – obiectele de imbracaminte ale clientilor pot fi spalate si/sau calcate in hotel. Curatatul chimic dureaza 48 ore.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Aleea Strandului, nr. 1, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro