Hotel Ramada Parc, Bucuresti

4 stele
Adresa: Poligrafiei, 3-5, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Ramada Parc Hotel, fost Best Western, este un hotel de 4 stele, cu 13 etaje si 267 de camere single si duble, situat la doar 15 minute de Aeroportul International Otopeni si la câteva minute de centrul orasului. Recent renovat si adaptat ultimelor standarde internationale în vara anului 2001 Parc Hotel va pune la dispozitie 24 de ore pe zi personal cu o înalta calificare, prietenos, capabil sa satisfaca cele mai înalte exigente.

Hotelul este o oaza de liniste si relaxare si un climat optim pentru întâlnirile dumneavoastr de afaceri, gazduind conferinte, seminarii, evenimente speciale pentru pâna la 300 de persoane. Centrul de conferinte si evenimente beneficiaza de aer conditionat, de conectare la Internet de mare viteza si de toate echipamentele necesare pentru întâlnirile de afaceri. Cel mai mare hotel de 4 stele din Bucuresti, complet renovat în vara anului 2001, va pune la dispozitie 267 de camere dotate cu cele mai moderne facilitati la standarde internationale:

 • Aer conditionat cu reglare direct din camera
 • TV color cu 30 de canale
 • Telefon international direct
 • Uscator de par
 • Caseta seif
 • Minibar
 • Posibilitatea de conectare la Internet pe linie independenta
 • Infocenter
 • Facilitati Hotel

  Hotelul Ramada Parc poate găzdui conferinţe, seminarii şi întâlniri de business de la 6 până la 350 de persoane. Cele 7 săli de conferinţă sunt dotate cu aer condiţionat şi posibilitatea de a conecta linii de telefon sau internet. Camerele sunt prevăzute cu tot echipamentul necesar. La cerere, toate camerele pot fi rezervate.

  Sala de recepţii Terra Grand poate fi împărţită în 3 secţiuni. Are o suprafaţă de 307 m² şi o capacitate de 350 de persoane. Sălile Meridiane şi Atlas au fiecare o suprafaţă de 52 m² şi o capacitate de 50 de persoane. Sălile Globus, Nova şi Zenith sunt săli de întâlniri mai mici cu o capacitate maximă de 10 persoane şi pot fi folosite drept birouri pentru secretariat.

  Hotelul Ramada Parc ofera personal calificat pentru servit, preparat meniuri şi aranjat pauze pentru cafea conform nevoilor dumneavoastră.

  Camerele de clasă business oferă acces la internet gratuit în holul hotelului, aparat de făcut cafea (cafea, ceai şi zahăr sunt din partea casei), precum şi check-in şi check-out rapid.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Animalele de companie nu sunt acceptate.

  Carduri de credit acceptate: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, JCB

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Poligrafiei, 3-5, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro