Hotel Marion, Reghin

3 stele
Adresa: Cerbului, 47, (Padurea Rotunda) , Reghin, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

In mijlocul padurii de stejar declarat rezervatie naturala, Hotel Marion este construit în una din cele mai frumoase zone ale orasului Reghin - Padurea Rotunda - loc cunoscut de localnici ca si destinat activitatilor de recreere, sport si turism.

Hotel Marion se distinge in zona prin faptul ca este conceput ca si structura arhitectonica în stil medieval, fiind amplasat langa o zona impadurita, ferita de forfota specifica mediului urban.

Hotel Marion se adreseaza atat oamenilor de afaceri romani sau straini care vin frecvent în zona cat si grupurilor de turisti sau familiilor aflate în trecere prin Reghin.

Hotel Marion va pune la dispozitie: - 27 de camere regim single/double, matrimonial - un apartament cu doua camere - sala de conferinta cu dotarea necesara - restaurant de pana la 80 de locuri - sala de festivitati cu pana la 400 de locuri.

Renovat in 2007, cu cele mai bune conditii de confort, Hotel Marion va asteapta cu urmatoarele posibilitati de cazare: - 2 apartamente - 9 camere cu pat matrimonial - 16 camere single/double (doua paturi) Camerele dispun de bai dotate cu cada sau cabina de dus, uscatoare de par, ventilatie.

Dotari si servicii: - TV / Cablu TV - Telefon international - Frigider cu mini-bar - Spalatorie-curătătorie - Serviciu masaj - Sauna - Bar de zi si bar de noapte - Sala de fitnes - Parcare - Teren de sport - Acces caini - Mobilier si finisaje interioare elegante

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ miucl dejun si TVA, dar nu includ taxa locala.

Imagini

Fotografii
Adresa: Cerbului, 47, (Padurea Rotunda) , Reghin, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro