Hotel Iosefin Residence, Timisoara

4 stele
Adresa: Piata Mocsonyi, 8, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Apart IOSEFIN RESIDENCE se adreseaza:

 • oamenilor de afaceri care doresc mai mult decat o camera clasica de hotel pentru ca se pune la dispozitie un intreg apartament, cu dormitor, living room, birou cu toate dotarile necesare (internet, telefon, fax, etc), baie complet utilata, bucatarie, hol primire si alte facilitati in cadrul fiecarui apartament.

 • familiilor care isi doresc sa petreaca un weekend in Timisoara pentru ca pot fi insotiti de copii (apartamentele contin atit dormitor cat si living) si exista serviciu de baby-sitter pe perioada sederii daca parintii au un program in care nu pot fi insotiti de copii;

 • cuplurilor de indragostiti care doresc sa petreaca un weekend romantic in Timisoara pentru ca se ofera un cadru romantic si servicii pe masura indragostitilor;

 • si nu in ultimul rand clientilor care doresc si cauta alceva decit un hotel

Hotelul dispune de:

25 apartamente (business room, standard room, garsoniere) ample cu una si doua camere decorate cu viata, complet echipate si mobilate, incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a/c .

Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul sau cald si fara pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, facand din acesta un loc de lux si de confort pentru afaceri sau vacante.

7 Apartamente pe 73 m² fiecare situate la primul nivel, cu o capacitate de pana la 4 persoane (hol primire, living,dormitor, salon bucatarie, baie) .

7 Apartamente pe 65m² fiecare situate la al doilea nivel, cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire, living,dormitor, salon bucatarie, baie).

11 Apartamente (9 apartamete+2 garsoniere ) situate la mansarda pe 36,7m² fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire, living-dormitor, salon bucatarie, baie) .

 • Facilitati Hotel

  Receptie 24/24h, Lobby Receptie, Self Bar, Seif Deposit, Camera Bagaje, Lift, Gradina Interioara, Acces pt. persoane cu handicap, Brekfast Room, Conference Room.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

Imagini

Fotografii
Adresa: Piata Mocsonyi, 8, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro