Hotel Corvaris, Bucuresti

3 stele
Adresa: Oltenitei, 125, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat la doar 5 km de centrul Capitalei, in sectorul 4, Hotel-Restaurant Corvaris (Agens) prin atmosfera si serviciile oferite se doreste a fi o oaza de liniste si relaxare. Cu o arhitectura moderna, cu un corect balans intre tehnologie, confort si decor, hotelul Corvaris poate fi ca o a doua casa pentru toti clientii care-i trec pragul - majoritatea straini - care revin intotdeauna cand sosesc in Romania. Personalul calificat va va incanta prin profesionalism si amabilitate, hotelul punand accent pe calitate si serviciile oferite.

Hoteul Corvaris (Agnes) dispune de:

 • 9 camere matrimoniale

 • 13 camere duble, toate fiind dotate cu mini-bar, televizor, telefon, aer conditionat, toaleta proprie cu dus

 • 2 camere triple (1 pat matrimonial si 1 pat single)

 • Facilitati Hotel

  Cu o capacitate de peste 80 de locuri, restaurantul Corvaris ofera clientilor sai, prin servicii ireprosabile, o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internationala, precum si o paleta larga de vinuri si bauturi fine. Puteti servi micul dejun, pranzul sau cina. De asemenea, organizam mese festive, dineuri & intalniri de afaceri. Restaurantul dispune de formatie proprie.

  Terasa Corvaris dispune de o capacitate de peste 100 de locuri, putand avea acces la aceasta direct din incinta hotelului. Aici puteti servi mancaruri preparate la grill, preparate din bucataria romaneasca, precum si o paleta larga de vinuri si bauturi fine. De asemenea, si aici se pot organiza mese festive

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Oltenitei, 125, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro