Hotel Arc de Triomphe, Bucuresti

4 stele
Adresa: Clucerului, 19, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Arc de Triomphe Hotel este un boutique hotel de 4 stele si este localizat intr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, la 5 minute de centrul expozitional RomExpo si 10 minute de centrul istoric al orasului.

Parte a grupului Residence Hotels, Arc de Triomphe Hotel are un total de 35 de camere decorate cu stil, cu mobilier din lemn masiv de cires sau nuc, materiale din bumbac egiptean sau lana englezeasca.

Arc de Tromphe Hotel isi asteapta oaspetii in Oliviers Restaurant, local cu specific mediteranean unde se pot servi specialitati orientale si traditionale romanesti, acompaniate de o selectie speciala de vinuri.

Arc de Triomphe Hotel va pune la dispozitie 5 sali de conferinta modulare, cu capacitati intre 15 si 200 de persoane, unde se pot organiza traininguri, conferinte, intalniri de afaceri si petreceri private. Toate salile de conferinta beneficiaza de video si retro proiector, conexiune wireless la internet, flipchat si echipament de sunet.

Oaspetii pot beneficia de servicii speciale la receptia hotelului precum servicii de consierge, Business center, lobby bar, servicii de SPA, room service, parcare, servicii de transfer si souvenir shop.

Arc de Triomphe Hotel este membru al Exclusive Hotels European Association, categoria Charm & Character si este hotel partener al CNN.

Toti oaspetii Arc de Triomphe Hotel beneficiaza de un discount de 10% pentru Oliviers Restaurant si serviciile de spalatorie.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Clucerului, 19, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro