Hotel Euro, Timisoara

3 stele
Adresa: Mehadia, 5, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Euro, în Timisoara, este situat în vecinatatea râului Bega, si ofera o simbioza perfecta între stilul classic si modern. Aici serviciile si luxul sunt de o mare importanta. Cladirea dezvaluie un mod de viata elegant si confortabil, într-un stil contemporan care ofera posibilitatea unei munci creative.

Euro Hotel este localizat chiar în inima centrului de distractii, academic, si de afaceri, aproape de principalele atractii ale orasului: Stadionul, Catedrala, Opera, Teatrul National, Muzeul, cladirile specifice secolului XVIII din Piata Operei si Piata Unirii, si de o gama larga de restaurante, cluburi, baruri, discoteci, cluburi de noapte, casinouri, centre de fitness si sanatate de calitate. Euro Hotel, categoria 3 stele, climatizat, 33 camere single (pat matrimonial), 11 camere duble (twin beds), 4 apartamente, camere pentru nefumatori, aer conditionat in toate camerele, in restaurant si în holuri, T.V. satelit cu 50 de programe,mini-bar in camere cu bauturi alcoolice si nealcoolice, alune, sticks-uri, servicii fax-xerox, room service, telefon iesire directa interna si interntionala la cele mai bune tarife, internet gratuit de mare viteza(128kbs) în fiecare camera, bar-restaurant cu meniu international si românesc, clasic si vegetarian, în sali de fumatori si nefumatori, mini sala de conferinta (20pers), coffe break, spalatorie-curatatorie,parcare privata pazita, rent a car.

Asiguram transport transfer aeroport la cerere gratuit. Saloanele pentru servirea micului dejun, a prânzului si a cinei a la cart au o capacitate de 58 locuri. Micul dejun se serveste intre orele 7.00-11.00, fiind inclus in pretul camerei si contine pe lânga meniul clasic si meniu pentru vegetarieni.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Mehadia, 5, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro