Vila Tosca, Bacau

3 stele
Adresa: Cuza Voda, 4, Bacau, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Vila Tosca este una dintre cele mai selecte locaţii cu regim hotelier din oraşul Bacău, deschisă la 3 iulie 2007 şi renovată în anul 2011.

Situată în centrul oraşului, o combinaţie între modernitate şi tradiţie, pensiunea aduce un nou înţeles termenilor de stil şi eleganţă. Vila Tosca îşi are reşedinţa în una dintre cele mai vechi clădiri ale oraşului, al cărui aer a reuşit să îl păstreze intact. Clădirea a fost construită în 1930 şi a servit drept reşedinţă arhitectului constructor. Vila Tosca conservă clădirea originală, singurele transformări fiind legate de amenajarea şi igienizarea locaţiei.

Personalul vilei, componenta umană a spiritului Tosca, este înzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa şi întâmpina nevoile clienţilor, acordând o mare atenţie detaliilor. Camerele amenajate la cele mai înalte standarde, echipa profesionistă şi ambientul unic transformă Vila Tosca într-un stil de viaţă, şi serviciile oferite într-o experienţă unică.

Pensiunea beneficiază de încălzire cu centrală proprie si climatizare, izolaţie fonică şi termică, parcare privată cu pază. Pensiunea beneficiază de Internet Wireless gratuit, atât în cameră cât şi în restaurant.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ TVA, dar nu includ micul dejun

Imagini

Fotografii
Adresa: Cuza Voda, 4, Bacau, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro