Resort Green Village, Sfantu Gheorghe

4 stele
Adresa: Sfantu Gheorghe, Tulcea, Sfantu Gheorghe, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Resortul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.

Amatorii de pescuit pot avea surpriza unor capturi de mari dimensiuni (in fiecare an se prind somni de 60-80 kg). De momeli ne putem ocupa noi, putem organiza adevarate competitii cu premii. Pentru cei mici putem organiza cursuri de pescuit pe lacurile din apropiere de Green Village!

Birdwatching-ul sau vanatoarea fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator. Va recomandam sa aduceti multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto, precum si un trepied solid. Nu veti regreta!

Resortul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.

Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Marea Neagra. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.

Oaspetii nostri pot lua masa pe terasa restaurantului (capacitate totala: 240 locuri, parter / etaj, interior / exterior), privind fluviul si nemarginirea marii sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului. Bucatarii nostri va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala.

La asfintitul soarelui va puteti relaxa savurand un cocktail sau un pahar cu vin la unul din barurile lacustre.

Sfantu Gheorghe este un sat linistit, cu oameni prietenosi, departe de civilizatia zgomotoasa, unde puteti ajunge doar cu vaporul, barca, sau, eventual cu elicopterul.

 • Facilitati Hotel

  Egreta cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble, o sala de conferinta multifunctionala, cu o capacitate de maxim 100 de locuri si jacuzzi exterior (cca. 91 mp) unde folosim sare de Bazna care are un efect benefic pentru numeroase afectiuni: boli reumatismale, artroze, discopatii, nevralgii, afectiuni ortopedice, stari post-traumatice, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologic.

  Starcul alb include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A - I, insumand 18 apartamente.Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj (cu paturi twin) si 1 living la parter (aici se pot monta paturile suplimentare), legatura dintre ele facandu-se printr-o scara interioara. Vila 8 este formata la randul ei din 8 garsoniere (cu paturi twin, 4 la etaj si 4 la parter) si 2 livinguri (1 living la etaj si 1 living la parter).

  Lebada cuprinde complexul de Vile J, K, L (6 apartamente), formate din 1 dormitor la etaj si 1 living la parter.

  In zona Pelicanul se gasesc Vilele 3 - 5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M - O, cu 6 apartamente, piscina exterioara, centru SPA (1 camera pentru masaj, 2 saune), restaurantul principal (capacitate totala: 240 locuri, parter / etaj, interior / exterior, cca. 324 mp), sala conferinte (100 locuri ), centru de afaceri si complexul multifunctional (3 sali de cinema, biliard, biblioteca).

  Clientii care vin cu barcile proprii au acces gratuit in Marina Resortului. Accesul ambarcatiunilor de agrement in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii se face cu autorizatie de acces de la ARBDD Tulcea (100 ron / an).

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele. In sezon tarifele includ demipensiune.

Imagini

Fotografii
Adresa: Sfantu Gheorghe, Tulcea, Sfantu Gheorghe, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro