Pensiune Park, Timisoara

4 stele
Adresa: Remus, 17, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Pensiunea PARK este situata in zona centrala a Timisoarei, la 5 minute de plimbare de cele mai importante atractii ale orasului (Catedrala Mitropolitana, Piata Operei, Centrul Istoric), intr-o ambianta linistita si selecta, in apropierea unui minunat parc.

Inaugurata in 2009, Pensiunea Park Timisoara, aduce oaspetilor sai prospetimea si eleganta spatiilor largi si renovate.

Atmosfera intima, eleganta interioarelor, bogatia decoratiunilor si serviciile impecabile sunt atuurile pe care vi le oferim in fiecare moment al sederii. Cele 10 camere ale pensiunii creaza cadrul linistit al unei proprietati cochete, dar in pas cu ultimele tehnologii pentru satisfactia garantata a oaspetilor nostri.

Eleganta si bunul gust intregesc confortul camerelor din Pensiunea Park. Fiecare camera in parte este dotata cu ferestre mobile, control individual al climatizarii, seif in camera, cablu TV, LCD TV, mini-bar, telefon cu acces international. Baile, decorate in stil clasic, satisfac orice pretentie in materie . In plus, pentru momentele in care trebuie sa iti finalizezi proiectele de afaceri, ai la dispozitie birourile spatioase din camera pentru eficienta si confort

 • Facilitati Hotel

  Terasa Parcare Privata Transfer Aeroport Internet de mare viteza Wireless Fax & fotocopiere Telefoane cu acces direct international Room Service 24hr Ziare zilnic Incalzire / Climatizare Seif in camera Mini-bar

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Remus, 17, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro