Pensiune Boema, Sinaia

3 stele
Adresa: Cumpatu, Sinaia, Sinaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Pensiunea „Boema” este situata in Sinaia, cartier Cumpatu, strada Alunis, nr.6. vis-a-vis de Centrul European de Cultura si in imediata apropiere a Casei Memoriale „George Enescu”. Cladirea este construita in anul 1928, si complet modernizata in 2004, fara a-i afecta personalitatea si farmecul arhitecural interbelic . Locatia beneficiaza de un amplasament de exceptie fiind inconjurata de spatii verzi si alei de piatra, pe o suprafata de 5000 mp, precum si de padure si ape curgatoare. In gradina pensiunii au fost amenajate: un foisor inconjurat de pomi fructiferi si straturi de flori unde se poate servi cafeaua sau ceaiul; un helesteu cu pastravi ce pot fi pescuiti si preparati pentru consum; o terasa acoperita, la marginea padurii, dotata cu facilitati pentru gratar, cu o capacitate de 35 de locuri (la masa), si 45 locuri (bufet).

Capacitatea de cazare este structurata astfel: - 10 camere cu pat matrimonial (Standard si Confort); - 4 camere 2 paturi individuale (Standard si Confort); - 1 camera cu 3 paturi individuale. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu grup sanitar propriu cu cabina de dus, televizor, CATV, internet (prin cablu si wireless), minibar, uscator de par. Cladirea dispune de un salon de mic dejun si o sala multifunctionala unde se pot organiza atat mese festive cat si diverse evenimente (conferinte, cursuri, team building). Sala este dotata cu flipchart si ecran de proiectie.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Cumpatu, Sinaia, Sinaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro