Hotel Yaky Center, Pitesti

3 stele
Adresa: Republicii, 57, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru recreere.

Atmosfera intima, luxoasa, design-ul si stilul aparte scoate din tipare hotelul Yaky Center, acesta reusind sa creeze mediul optim pentru intimitate si comfort. YakyCenter este un lux accesibil atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei ce doresc sa descopere principale puncte de atractie turistice din Pitesti.

Incepand cu anul 2009 Yaky Center si-a deschis portile, detinand un numar de 45 de camere spatioase si confortabile proiectate cu grija la detalii si bun gust, doua sali de conferinte, un restaurant deosebit si un bar cafe pentru crearea locului perfect de relaxare.

Hotelul iese in evidenta prin arhitectura sa deosebita ce imbina stilul classic cu cel modern, fiind un elegant hotel-boutique.

Serviciile personalizate si stilul distinctive garanteaza o sedere foarte placuta.

 • Facilitati Hotel

  capacitate totala hotel: 250 locuri 43 camere (25 matrimoniale; 18 duble) 2 apartamente ascensor sala de conferinte restaurant categoria I organizare de receptii, conferinte, evenimente mondene, cocktailuri sala de fitness sauna room service bar - receptie - Non-Stop terasa de relaxare cu piscina in aer liber la ultimul nivel (acces doar pe timpul sezonului cald) seif pentru diverse valori posibilitatea de informare prin serviciul de presa sau accesul la calculator servicii de secretariat comenzi telefonice interne si internationale acces in camera pe baza de card minibar in camera televiziune prin cablu telefon internet aer conditionat jacuzzi spalatorie curatatorie spatiu destinat depozitarii bagajelor mari rent a car transport la aeroport posibilitate de plata electronica

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Republicii, 57, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro