Hotel Vulturul Negru, Oradea

4 stele
Adresa: Independentiei, 1, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Vulturul Negru este situat ultracentral, langa Primaria municipiului Oradea, cladirea in care functioneaza facand parte din patrimoniul cultural al orasului de pe Crisul Repede. Stilul nou creat, secession-ul, a avut doua mari perioade, cea curbilinie si florala si cea geometrica cu forme epurate. Arhitectii mai importanti ce reprezinta acest curent sunt: Komor Marcell, Jakab Dezsö, Sztarill Ferenc, Mende Valér, Vágó József si Laszló, Rimanóczy Kálman junior.

Cea mai importanta realizare în acest stil este Palatul Vulturul Negru (1907-1909), cu pasajul acoperit cu sticla ce face legatura între trei strazi. Cladirea este multifunctionala, cuprinzând, la vremea aceea, cazino, hotel, birouri, restaurant, grupate în trei corpuri asimetrice. Emblema ansamblului, vitraliul cu vulturul negru, a fost executat în 1909, în atelierul oradean Neumann K. Pozitionarea de care beneficiaza Hotel Vulturul Negru este ultracentrala, iar reconditionarea finisajelor interioare s-a facut pastrând stilul Art Nouveau.

Capacitatea hotelului este de: 47 camere din care 4 apartamente. Dota;rile de care beneficiaza camerele sunt urmatoarele:

-camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita.

-camerele double cu pat matrimonial cu dimensiunea de 1,80/2,00 m, baie cu dus sau cada cu hidromasaj, bideu, uscator de par, aer conditionat, TV color, frigo-bar, cablu satelit, cablu internet, telefon, panorama deosebita.

-camerele double twin au paturi de 90/200 cm, baie cu dus sau cada cu hidromasaj, bideu, uscator de par, aer conditionat, TV color, frigo-bar, cablu satelit, cablu internet, telefon, panorama deosebita.

Camerele double de la etajul III sunt dotate cu pat matrimonial cu baldachin.

-apartamentele beneficiaza de o panorama splendida, de unde se poate admira centrul vechi al orasului, cu cladiri impunatoare, desprinse din istoria orasului de pe Crisul Repede; dormitorul are un pat matrimonial de 1,80/2,00 m, baie cu cada cu hidromasaj, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV color, cablu satelit, cablu internet, frigo-bar. Living-urile apartamentelor sunt spatioase, dotate cu câte un pat de 90/200 cm.

Toate cele 47 de camere au acces la lift.

La primul nivel al cladirii exista un bar de zi, care are tavanul integral din sticla, barul fiind situat în centrul cladirii. Capacitatea acestui bar este de 60 locuri, acesta fiind deschis si pentru persoanele care nu sunt cazate in hotel.

La etajul IV se afla sala de conferinte. Aceasta este dotata cu calculatoare conectate la internet, având o capacitate de 80 de locuri. Tot la nivelul IV se situeaza restaurantul hotelului, care are o capacitate de 80 de locuri, în restaurantul hotelului servindu-se si micul dejun.

Hotelul are parcare ce acopera 30% din capacitatea de cazare, parcare situata in imediata vecinatate a Pasajului Vulturul Negru .

O alta facilitate de care dispune Hotelul Vulturul Negru este un salon de masaj si un bar de noapte ce urmeaza a fi deschis.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Independentiei, 1, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro