Hotel Victoria, Pitesti

4 stele
Adresa: Egalitatii, 21, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Deschis din anul 2003 , Complexul Hotelier Victoria , situat ideal in centrul orasului , in apropierea multor centre de afaceri si atractii turistice, si-a inceput activitatea prin inaugurarea unui corp de 3 stele, avand 24 de spatii de cazare, restaurant de 3 stele cu capacitate de 100 locuri, sala de conferinta, club si centru de intretinere. In anul 2007, si-a extins activitatea prin deschiderea unui corp clasificat cu 4 stele, avand 8 spatii de cazare tip De Luxe .

In mai 2009, a fost inaugurat un nou corp de 4 stele cu 64 de spatii de cazare, un restaurant cu capacitate de 500 locuri si sali de conferinte .

Cele 96 de camere ale hotelului combina bunul gust si comfortul prin spatiu si eleganta interioarelor. Camerele sunt echipate in conformitate cu cerintele fiecarei categorii. Fiecare spatiu de cazare este dotat cu aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon, internet, seif pentru valori, birou de lucru; baile sunt echipate, pentru a satisface toate cerintele, cu cabina de dus, cada sau jacuzzi (4), uscator de par si corp, telefon (4) .

Daca va doriti o cina de afacer , un pranz rafinat sau un mic dejun copios, sunteti bineveniti in cele doua restaurante ale hotelului pentru experiente culinare desavarsite. Fie ca sejurul dumneavoastra este unul business sau turistic, se ofera posibilitatea de relaxare si intretine la centrul Victoria Wellness Center. O sala de fitness si aerobic, sauna, masaje de intretinere sau de relaxare, tratamente de infrumusetare si solarium sunt la dispozitia dumneavoastra. Pentru a intampina dorintele clientilor, serviciul Rent – a – Car este optiunea ideala pentru a facilita deplasarile de serviciu sau turistice. Cele 6 sali de conferinta, fiecare cu capacitati diferite si avand toate dotarile necesare, va ofera posibilitatea de a organiza cu success orice fel de eveniment cu un numar maxim de 500 de participanti.

Hotel Victoria si-a castigat renumele prin calitatea serviciilor si excelenta asistare a clientilor. Avand clasificare atat de categoria 3 stele cat si de 4 stele, Hotel Victoria este cu siguranta hotelul business destinat sa satisfaca toate cerintele de comfort .

 • Facilitati Hotel

  Asistenta si receptie 24/7, wake up call, room service, internet, accesul gratuit in parcarile subterana si supraterana monitorizate si securizate 24/7, serviciu de secretariat, linie telefonica nationala si internationala. Alte servicii de care clientii pot beneficia contra cost sunt spalatoria si curatatoria, minibar, accesul la serviciile Victoria Wellness Center, transportul la / de la aeroport cu masini, microbuze si autocare proprii.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifle includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Egalitatii, 21, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro