Hotel Vega, Mamaia

5 stele
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Vega este un loc unic, nu doar prin amplasament si serviciile oferite, ci si prin incarcatura istorica pastrata parca in fiecare zid ce murmura, incet, o poveste fascinanta din trecut.

Hotelul a fost folosit acum cateva zeci de ani ca locatie pentru unul dintre filmele de referinta ale cinematografiei romanesti: “Nea Marin Miliardar”. Pe aici au trecut staruri ale timpurilor de aur, camerele hotelului gazduindu-i pe marii artisti ai vremii: Jean Constantin, Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Draga Olteanu-Matei, Sebastian Papaiani, si multi altii.

Asadar, istoricul hotelului ii confera acestuia un aer unic: RETRO si in acelasi timp contemporan. VINTAGE si totusi atat de actual.

Acum, Vega s-a pregatit pentru a intampina starurile momentului. Fiecare oaspete, este, pentru noi, un star si merita tratat si rasfatat ca atare. De la covorul rosu pe care veti pasi la intrare, pana la micile atentii personalizate din camere, totul a fost gandit pentru a va oferi o experienta de neuitat, clipe stralucitoare si o vacanta de star!

Pe malul Marii Negre, Vega va promite un sejur asemanator oricarui alt sejur exotic din Insulele Pacificului sau de pe Riviera Franceza.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele, in extrasezon, iar in sezon este inclus si dejunul.

Imagini

Fotografii
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro