Hotel Vega Early Booking 2010 Sejur, Mamaia

5 stele
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Vega este un loc unic, nu doar prin amplasament si serviciile oferite, ci si prin incarcatura istorica pastrata parca in fiecare zid ce murmura, incet, o poveste fascinanta din trecut.

Hotelul a fost folosit acum cateva zeci de ani ca locatie pentru unul dintre filmele de referinta ale cinematografiei romanesti: “Nea Marin Miliardar”. Pe aici au trecut staruri ale timpurilor de aur, camerele hotelului gazduindu-i pe marii artisti ai vremii: Jean Constantin, Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Draga Olteanu-Matei, Sebastian Papaiani, si multi altii.

Asadar, istoricul hotelului ii confera acestuia un aer unic: RETRO si in acelasi timp contemporan. VINTAGE si totusi atat de actual.

Acum, Vega s-a pregatit pentru a intampina starurile momentului. Fiecare oaspete, este, pentru noi, un star si merita tratat si rasfatat ca atare. De la covorul rosu pe care veti pasi la intrare, pana la micile atentii personalizate din camere, totul a fost gandit pentru a va oferi o experienta de neuitat, clipe stralucitoare si o vacanta de star!

Pe malul Marii Negre, Vega va promite un sejur asemanator oricarui alt sejur exotic din Insulele Pacificului sau de pe Riviera Franceza.

  • Informatii

    Oferta este valabila pentru rezervarile facute cu 90 de zile inaintea sosirii cu plata integrala in avans si este valabila tot anul 2010 pentru un numar minim de 5 nopti de cazare.

    In caz de anulare sau neprezentare suma platita nu se returneaza.

    Voucherul este netransmisibil.

    Tarifele includ micul dejun, pranz si toate taxele.

Imagini

Fotografii
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro