Hotel Tarnava, Odorheiu Secuiesc

3 stele
Adresa: P-ta Primariei, 16, Odorheiu Secuiesc, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Tarnava are o situare ultracentrala, in vecinatatea faimosului Parc al Amintirilor. Din hotel, printr-o scurta plimbare se poate admira centrul medieval al orasului. Apelati cu incredere la personalul nostru vorbitor de mai multe limbi straine. Urmatoarele servicii va stau la dispozitie in timpul sejurului: non-stop receptie, serviciu de pastrare al bagajelor, seif, telefon, telefax, WiFi internet, xerox, parcare supravegheata cu camere video, intermedirea mesajelor, comenzi flori si taxi, trezire telefonica, servicii de spalatorie, inchiriere jocuri de jocuri, solar, sauna, jacuzzi, masaj.

Hotelul Tarnava isi asteapta clientii cu 72 de camere, din care 10 single, 57 camere cu doua paturi, respectiv 5 apartamente, având o capacitatea totala de 145 de locuri. Camerele mobilate cu mult gust, cu o ambianta placuta sunt echipate cu telefon fix (national si international), internet, televizor color pe cablu.

Restaurantul hotelului isi asteapta clientii cu specialitatile casei, mâncaruri traditionale si cu gusturile bucatariei internationale. In sala Budvár oaspetii hotelului sunt asteptati cu bufet suedez in fiecare dimineata.

Salile de conferinta sectionabile constituie locul ideal pentru gazduirea conferintelor si a diferitelor intruniri.

Cafeneaua eleganta, dar nu prea inhibanta, imitand atmosfera inceputului de secol va rezerva mereu o iesire placuta. Daca planuiti o seara lejera cu prietenii, langa o servire impecabila, nu puteti ignora barul Hotelului Tarnava.

Centrul de agrement va ofera o varietate ampla de servicii pentru destinderea dvs. Savurati senzatia revigoranta a saunei, masajului si al jakuzziului!

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Adresa: P-ta Primariei, 16, Odorheiu Secuiesc, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro