Hotel Sunrise Crisan, Crisan Delta Dunarii

3 stele
Adresa: Crisan Delta Dunarii, Crisan Delta Dunarii, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

COMPLEXUL SUNRISE se afla la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi, la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina in satul pescaresc Crisan.

HOTELUL SUNRISE situat pe malul Dunarii, dispune de 29 de camere duble (58 de locuri de cazare) si 46 de camere duble bungalow (92 de locuri de cazare) fiecare camera fiind dotata cu baie, aer conditionat, telefon international, tv color, televiziune prin cablu si minibar.

Aici veti gasi receptie 24 ore, trezire la cerere, casa de valori, transmitere mesaje, servicii curierat, informatii locale si turistice, punct de prim ajutor si magazine cu produae de stricta necessitate la receptie.

In cadrul complexului va stau la dispozitie restaurantul pe doua nivele cu capacitate de 200 de locuri, bar de zi si terasa la piscina, disco-club, spatiu special amenajat pentru gratare in aer liber si foc de tabara pe malul iazului aflat in incinta complexului. Intr-o ambianta deosebita restaurantul hotelului va ofera specialitati culinare din peste specifice zonei sau din bucataria internationala, preparate cu materii prime 100% naturale, materii obtinute din productia microfermei pe care o detine complexul Sunrise.

Masa se poate servii a la carte sau in regim pensiune completa cu un meniu foarte bogat si variat propus de personalul nostru de specialitate sau stabilit de comun accord cu clientii.

Complexul pune la dispozitia clientiilor 2 sali de conferinta cu o capacitate de 30 de locuri respective 120 de locuri, ideala pentru seminarii sau training, aceasta avand in dotare tv color, video, flipchart si video-proiector.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun

Adresa: Crisan Delta Dunarii, Crisan Delta Dunarii, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro