Hotel SunGarden, Turda

4 stele
Adresa: Clujului , 71 , Turda, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat pe drumul european E60, la numai 15 minute de Cluj-Napoca complexul SunGarden zambeste lumii moderne la poarta dinspre nord a orasului Turda prin fatada sa de sticla si spatiile verzi ce-l inconjoara. E luminos si deschis, te imbie sa intri si, inca de la intrare, sa te cufunzi in ambianta aparte creata de culorile calde, elegante, de liniile curgatoare, elementele inedite si curajoase ale designului interior.

Hotelul dispune de 56 de locuri de cazare, repartizate in camere de 3 si 4 stele, single, duble sau cu pat matrimonial, dotate cu aer conditionat reglabil, internet, televiziune prin cablu, TV color, telefon international direct, minibar, uscator de par, grup sanitar propriu, terasa.

Mobilierul, functional si modern, este perfect adaptat spatiului si nevoilor dumneavoastra

Apartamentul va ofera un plus de spatiu si functionalitate prin salonul creat ca o minisala de conferinta, totul intr-un decor rafinat

Hotelul SunGarden are si el o astfel de sala cu o capacitate de 120 de locuri, dotata cu tehnologie de ultima ora pentru a satisface in totalitate nevoile dumneavoastra: ecran de proiectie, sistem de sonorizare, retroproiector, videoproiector, tabla magnetica, TV color , internet.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Clujului , 71 , Turda, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro