Hotel Suior Maramures, Baia Sprie

3 stele
Adresa: George Cosbuc, 121, Baia Sprie, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat in N-V Romaniei, în judeţul Maramures, imbratisat de culmile Muntilor Gutai, in mijlocul unui peisaj natural mirific, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, usor accesibil, Complexul Hotelier Turist Suior ofera oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum si pentru practicarea sporturilor de vara si mai ales a sporturilor de iarna.

Oaspetii pot beneficia de toate aceste servicii in cele doua locatii ale complexului SUIOR BAZA si SUIOR COTA 1000 unite de PARTIILE DE SCHI SUIOR.

SUIOR BAZA

Pasind peste pragul portii maramuresene, simbol al arhitecturii si artei populare autohtone, veti lasa în urma, nelinistea si stresul cotidian. Iza, Mara si Ignis, cele trei mini-hoteluri va destainuie prin numele lor, primele simboluri de suflet ale maramuresenilor, pe care acestia le iubesc si le canta ca pe niste fiinte dragi.

CAZARE

Sentimentul de liniste interioara conferit de climatul altitudinii de 688 m, insoteste oaspetii, in cele 53 de camere: 7 camere dotate cu un pat, 24 cu doua paturi , 14 cu pat matrimonial şi 8 apartamente foarte spatioase, care totalizează un număr de 99 locuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, cabina dus. Ambianta placuta, stilul modern, elegant, impletite cu mediul natural unic, garanteaza vacante de neuitat.

RESTAURANT Urmand acelasi stil modern, restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri va ofera atat preparate specifice bucatariei maramuresene cât si specifice bucatariei românesti si internationale. Meniuri pe gustul tuturor, cocktailuri rafinate, dineuri, receptii, mese festive, toate va pot fi oferite de restaurantul nostru. Peste 30 de sortimente de vin completeaza oferta noastra care, alaturi de o servire ireprosabila, asigura reusita meselor servite in restaurant. Terasa situata în partea vestica, cu un numar de 40 locuri, oferă turistilor posibilitatea de a privi peisajul deosebit ce înconjoară complexul şi de a contempla superbe apusuri de soare. Braseria cu o capacitate de 100 locuri fiind dotat cu bar propriu, este locul ideal pentru intrunirea turistilor cazati. Iarna, aici, oaspetii complexului precum si schiorii pot sa consume bauturi fierbinti, refacandu-si astfel fortele in vederea unei noi manse pe partia de schi.

SALA DE CONFERINTA

Sala de conferinte la standarde internationale având o capacitate de 80 locuri pe scaune, dotată cu: instalatie de aer conditionat, instalatie de sonorizare/ amplificare, microfoane fixe, aparatură de traducere simultană în doua limbi, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatură audio-video.

CENTRU DE RELAXARE

Ofera oaspetilor o mare varietate de servicii pentru petrecerea timpului liber - sauna - jacuzii - solar - masaj - sala de fitness - biliard - tenis de masa - darts

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: George Cosbuc, 121, Baia Sprie, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro