Hotel Sorelo, Pitesti

3 stele
Adresa: N. Balcescu, 7, Bascov, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul SORELO va ofera confortul necesar petrecerii unor clipe de neuitat din momentul în care ii treceti pragul. Dotarile existente, finisajele superioare, pregatirea si amabilitatea personalului, dau un plus de stralucire celor trei stele ale clasificarii acestei structuri de primire care se adreseaza atat turismului de afaceri, cat si celui de tranzit si agrement.

Fiecare apartament este mobilat cu canapele si fotolii confortabile, oferind un inalt standard de acomodare la preturi atractive combinand facilitatile unui hotel cu intimitatea unui apartament. Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta.

Spatioase si confortabile, camerele au in dotare TV color, cablu, mini-bar, aer conditionat, telefon, acces internet, camera cu cabina de dus sau jacuzzi.

Pentru intalniri, seminarii, conferinte sau evenimente festive va punem la dispozitie Centrul de Conferinte, dotat cu mobilier modular, oferindu-va multiple posibilitati de folosire a spatiilor sale.

Eleganta, rafinamentul si profesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil celor mai exigente gusturi!

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele inlud micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: N. Balcescu, 7, Bascov, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro