Hotel Roman Plaza, Roman

4 stele
Adresa: Roman Musat, 26, Roman, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Localizat in Roman (judetul Neamt), chiar la poarta sudica a Moldovei, Roman Plaza are misiunea de a deveni furnizorul preferat de vacante flexibile autentice, tururi si excursii de o zi in Moldova si Bucovina pentru turistii care doresc calitate buna la preturi corecte.

Complexul Roman Plaza va ofera servicii excelente de cazare (Hotel Roman Plaza), bucatarie gourmet (Restaurant Roman Plaza), produse rafinate de patiserie-cofetarie (Cafe Roman Plaza) si oferta diversa si selecta de servicii wellness si spa (Roman Plaza Spa). Servicii de 4 stele plus disponibile la preturi de 3.

Dispunand de o infrastructura perfect adaptata atat pentru nevoile turistilor de business cat si a turistilor de agrement, complexul hotelier Roaman Plaza recent modernizat va permite sa vizitati cu stil principalele atractii din tinutul Neamtului, Moldova si Bucovina. Locatia complexului este ideala pentru cei aflati in tranzit din Bucuresti sau Delta Dunarii inspre Moldova si Bucovina.

Roman Plaza este situat in centrul orasului Roman, pe artera principala de circulatie a Moldovei si la intersectia cu cele mai importante orase: Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui si Piatra Neamt.

 • Facilitati Hotel

  Dotari camere:

   sistem de climatizare

   telefon cu linie directa (nationala si internationala)

   TV cu 100 de canale

   Minibar

   acces internet

   detector de fum

   bai dotate cu: uscator de par, produse cosmetice, cabina de dus sau jacuzzi (pentru apartamente si camerele business).

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Roman Musat, 26, Roman, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro