Hotel Rina Vista, Poiana Brasov

3 stele
Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Rina Vista este situat în centrul Poienii Brasov, una dintre cele mai importante statiuni montane din România. Hotelul se afla în mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m. Datorita celor 6 nivele Hotelul Rina Vista ofera o priveliste minunata a Masivului Postavarul.

Camerele moderne sunt dotate cu baie (dus sau cada), televizor, telefon, minibar, balcon. Camerele sunt distribuite astfel: 88 de camere Twins, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon, balcon.

Restaurantul Bavaria, cu o capacitate de 250 de locuri, se ridica la standardele impuse de cele 3*** stele pe care le detine Hotelul Rina Vista. Puteti savura preparate gustoase din bucataria româneasca si internationala, pregatite cu pricepere de Maestrul Bucatar. Restaurantul Bavaria poate fi alegerea cea mai potrivita pentru cinele de afaceri, festivitati sau cine private.

Hotelul este pregatit si pentru seminarii sau întâlniri de afaceri. Cele 4 sali de conferinta au o capacitate ce variaza între 150 de locuri si 25 de locuri. Echipamentul pus la dispozitie si design-ul elegant se vor ridica la nivelul exigentelor dumneavoastra. Sauna, seif, ascensoare, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului, masaj, închiriere echipament ski, scoala de ski si transfer la pârtii, spalatorie, terasa sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.

Se pot face drumetii pe munte sau se poate practica calaria în centrul de echitatie. Cei ce vor o doza în plus de adenalina pot zbura cu parapanta sau planorul. Daca vreti sa schiati, dar nu ati avut curaj sau timp sa învatati acum este momentul. La Hotel Rina Vista un instructor de schi va va învata tot ce trebuie sa stiti pentru a deveni un bun schior. Pârtiile de schi sunt accesibile cu Telecabina mare, Telecabina mica sau Telegondola. Poiana Brasov are pârtii de schi care se ridica la standarde europene.

Printre punctele turistice de mare interes se afla Castelul Bran, Casa lui Dracula asa cum este cunoscut si Castelul Peles. Nu prea departe de hotel, pe directia Brasov, se afla Bastionul Postavarilor ce a fost construit între anii 1450-1455 pe 4 nivele. Este una dintre constructiile care s-au pastrat foarte bine fiind si renovat în anul 2005. Un alt punct turistic foarte vizitat este Cetatea Brasov. Aceasta a fost construita în anul 1395 la îndemnul regelui Sigismund de Luxemburg. Astazi, ruinele cetatii adapostesc un restaurant cu specific romanesc.

Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatia sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie sa reveniti la Hotel Rina Vista.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro