Hotel Rina Tirol, Poiana Brasov

3 stele
Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Eleganta, modernitate si confort sunt 3 cuvinte care definesc perfect Hotelul Rina Tirol . Dupa cum spune si numele hotelului, o singura privire va duce cu gândul la minunatul orasel din Austria.

Situat în centrul Poienii Brasov, Rina Tirol este un hotel care se face remarcat prin stilul architectural tirolez si accesibilitatea la cele mai importante centre comerciale din Poiana Brasov. Rina Tirol este un hotel care vrea sa le ofere clientilor sai zile de neuitat fie ca e vorba de vacanta, fie ca va aflati în Poiana Brasov cu afaceri.

Camerele sunt un adevarat refugiu pentru relaxare. Privelistea, lumina calda emanata de aprinderea semineului transforma hotelul într-o oaza de relaxare. Cele 55 de camere ( 4 camere single, 39 camere duble, 1 dubla delux, 4 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal) sunt dotate cu mobilier confortabil si original ca design, televizor, telefon, mini-bar.

Pentru ca Hotelul Rina Tirol este un hotel care se respecta pe sine, are grija ca oaspetii prezenti sa simta acelasi respect. De aceea, restaurantul este astfel conceput încât sa ofere ambianta de care aveti nevoie pentru a servi masa în orice moment al zilei, în timp ce va bucurati de o panorama extraordinara a Masivului Postavarul. Puteti savura mâncaruri românesti alaturi de cele din bucataria internationala, pregatite atent de Maestrul Bucatar.

Întâlnirea dumneavoastra de afaceri se poate desfasura în: Sala Viena – 120 persoane si Sala Burg – 20 persoane. Bineînteles, aparatura tehnica vi se va pune la dispozitie pentru ca seminarul dumneavoastra sa fie un succes. Hotelul Rina Tirol este o urma austriaca în centrul Poianei Brasov.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro