Hotel Ramada, Sibiu

4 stele
Adresa: Emil Cioran, 2, Sibiu, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Structurat pe 15 nivele Ramada Sibiu dispune de 127 de camere, Centru de conferinte, Centru de afaceri, trei baruri, restaurant, Centru de sanatate, salon de înfrumusetare.

Hotelul dispune de 127 de camere dintre care: 10 camere single, 50 camere twin, 46 camere duble (2 pentru persoane cu dizabilitati fizice), 12 camere executive, 8 apartamente, 1 apartament prezidential. Dotarile sunt exceptionale: sistem automat de control al temperaturii, mini bar, seif, linie telefonica internationala, TV cablu, acces internet gratuit, uscator de par, alarma pentru fum etc.

Accesul în camere doar pe bază de cartelă magnetică, sistem automat de control al temperaturii, mini bar, seif, linie telefonică internaţională, LCD TV, televiziune prin cablu, acces internet gratuit, uscător de păr, detectoare de fum şi sistem de prevenire a incendiilor. Room service-ul poate fi apelat la orice oră. La barul circular din zona centrală, sub norişorii pufoşi de deasupra se întamplă magia: amestecul de licori rafinate se transformă în cele mai savuroase cocktail-uri. O dată ajuns la Ramada Sibiu, toate drumurile duc la CENTRUM BAR.

Deschis încă de la primele ore ale dimineţii, restaurantul Atrium îşi aşteaptă oaspeţii, atât cei cazaţi cât şi din afara hotelului, să îşi poate începe ziua într-un mod cât mai plăcut spre a continua în aceeaşi manieră. Prânzul, cina sau o cină romantică vă aşteaptă la Atrium, unde specialiştii noştri în arta culinară au adoptat ca şi concept: inovaţia! Doar aici îţi poţi satisface gusturile cu preparate specific mediteraneene, asiatice, balcanice sau tradiţionale. Vă invităm să încercaţi “Specialitatea casei” (supă de spanac cu ouă de prepeliţă, muschi de vită Royal cu ficat de raţă sau schnitzel Ramada în crustă de fulgi de porumb şi miere) la sugestia maestrului nostru bucătar.

 • Facilitati Hotel

  La ultimul etaj se găseşte Business Lounge, un loc exclusivist în Sibiu unde spaţiul este compartimentat astfel încât să asigure condiţiile optime de desfăşurare pentru orice tip de întâlnire.

  Sunt puse la dispoziţia clienţilor toate serviciile hotelului de la room service şi asigurarea echipamentelor necesare întâlnirii (laptop, videoproiector, ecran, DVD, LCD, etc.) până la curierat, internet, fax etc.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Harta

Amplasare
Adresa: Emil Cioran, 2, Sibiu, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro