Hotel Privo, Targu Mures

4 stele
Adresa: Gheorghe Doja, 27, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, PRIVO este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct.

PRIVO este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor intre hotelul modern si ansamblul istoric format din Vila Csonka și parcul cu o suprafaţă de 3.500 mp.

Hotelul este emblematic pentru ceea ce înseamnă noile standarde de ospitalitate, oferind oaspeților camere și apartamente clasificate la 4 si 5 stele, care redefinesc criteriile de design și confort.

Noul hotel întâmpină oaspeții cu o abordare moderna, un design simplu și o atmosferă ce reflectă caracterul unic al locului.

In 2015 Hotel PRIVO a castigat premiul “Best Luxury Design Hotel” la nivel mondial din partea World Luxury Hotel Awards.

 • Facilitati Hotel

  RESTAURANT PRIVO

  Deschis in 2013, restaurant PRIVO este locul în care clientii isi pot delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate. Ambianța elegantă și cultura culinară propun o bucătărie internațională și cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate într-o manieră contemporană. Restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. In 2015, restaurantul PRIVO a primit din partea Wine Spectator din USA, prestigiosul Award of Excellence pentru lista de vinuri. Enoteca detine o selectie de peste 350 etichete de vinuri si aproximativ 4.000 sticle, avand o camera pentru degustari si o camera dedicata depozitarii si tezaurizarii pe termen lung. Sommelierul casei Marius Danciu a realizat o selectie de vinuri in concordanta cu meniul restaurantului, care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii.

  SALI CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE

  Hotelul oferă posibilitatea organizării de conferințe, precum și evenimente corporate și private. Spațiul a fost gândit în așa fel încât să poată găzdui diferite evenimente și oferă posibilitatea de configurare în funcție de cerințe. Cele 3 săli de conferință sunt complet echipate cu tehnologie de ultimă generație: internet WI-FI gratuit, traducere simultană, televizoare cu ecran LCD, instalație de sunet, microfoane wireless, smart board cu videoproiector încorporat, laptopuri, pupitru, mobilier specializat pentru conferințe, climatizare.

  WELLNESS SPA

  Wellness Spa a fost conceput ca un spațiu de relaxare unde tonurile naturale crează o atmosferă de liniște și revitalizare. Oaspeţii hotelului beneficiază de acces gratuit la Jacuzzi, Finnish Sauna, Infra Red Sauna, fitness. O varietate de masaje specializate vă sunt puse la dispoziție: relaxare, sportiv, reflexoterapie, anticelulitic și facial. După un masaj revigorant, vă puteți bucura de o clipă de liniște pe terasa spa-ului cu o panoramă deosebită spre parcul hotelului si centrul orașului.

  Alte facilitati: lobby bar, parcare, parc – monument istoric, cu o suprafata de 3.500 mp

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Pentru tarife si rezervari sunati la 0213194680 sau email office@rezervarihotel.ro

Imagini

Fotografii
Adresa: Gheorghe Doja, 27, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro