Hotel President, Baile Felix

4 stele
Adresa: Baile Felix, Baile Felix, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Comlex President este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.

Hotelul dispune de 92 de camere impartite in camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare interioara pazita , o moderna baza de tratament 3 sali de conferinta dotate cu ecran, flipchart, videoproiector si instalatie de traducere simultana.

Capacitatea totala de cazare a complexului este de 180 de locuri si baza de tratament poate deservi 80 de persoane pe zi.

Complexul President dispune de asemenea de doua restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri si de o terasa cu specific rustic.

Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.

Complexul President dispune de piscina – atat acoperita, cat si in aer liber – cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis cu zgura si unul sintetic de fotbal).

De asemenea Complexul President dispune si de un centru wellness care include piscina cu apa termala, acoperita de 12X24 m², jacuzzi, sauna, solar, masaj, bar, tenis de masa

Complexul President ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti stoch, tenis, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic. Aceasta se adreseaza persoanelor cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ demipensiune si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Baile Felix, Baile Felix, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro