Hotel Posada Vidraru, Transfagarasan

3 stele
Adresa: Arefu, Transfagarasan, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Posada Vidraru 3*, deschis în luna decembrie 2010 si construit în locul vestitului Popas Casa Argeseana, este situat pe Transfagarasan, la doar 200 m de Barajul Vidraru.

Departe de tumultul oraselor se afla o oaza de liniste si relaxare, Hotel Posada Vidraru 3* este amplasat într-un decor de o frumusete captivanta, ce ofera turistilor o priveliste minunata atat asupra Lacului Vidraru, cat si asupra Muntilor Fagaras.

Hotelul dispune de 52 camere, majoritatea au balcon si ofera o priveliste încantatoare asupra naturii fascinante, toate sunt dotate cu bai proprii cu dus, minibar, televizor LCD, telefon, centrala termica proprie.

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte cu capacitate de 150 de locuri, echipata cu: videoproiector, ecran de proiectie, retroproiector, internet wireless, flipchart, aer conditionat, sistem audio, copiator, laptop.

Restaurantul Hotelului Posada Vidraru 3*, cu o capacitate de 120 persoane si o terasa cu o capacitate de 40 locuri, sunt locatiile potrivite pentru organizarea de nunti, botezuri, dineuri, mese festive si petreceri private.

Vidraru Bar & Club - un loc animat unde va puteti delecta cu jocuri de biliard, hochei de masa, dartz, tenis de masa, în timp ce savutaţi o bautura rafinata.

Oaspetii hotelului pot beneficia de urmatoarele servicii ale Centrului SPA : jacuzzi, sauna, salon de masaj si centru fitness.

  • Facilitati Hotel

    Camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, baie proprie cu dus, T.V. LCD, telefon, minibar.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Arefu, Transfagarasan, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro