Hotel Posada, Curtea de Arges

3 stele
Adresa: Basarabilor, 27-29 , Curtea de Arges, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Posada este situat in centrul orasului Curtea de Arges , veche cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, cu un trecut si dovezi de glorie cu nebanuite comori pentru amatorul de monumente istorice, pasionatul de folclor si arta populara, dar si pentru cei care doresc sa admire frumusetile naturii.

Hotelul este situat la numai 300 metri de legendara Manastire a Mesterului Manole si are o capacitate totala de 69 camere (camere cu pat matrimonial, camere cu paturi twin si 1 apartament).

Hotelul ofera conditii optime atat pentru organizarea de evenimente corporate (conferinte, seminarii, team-building-uri, workshop-uri) sau evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private, banchete) cat si pentru odihna si recreere.

Hotelul Posada dispune de 138 de locuri de cazare, repartizate astfel:

 • 54 camere cu paturi twin
 • 14 camere cu pat matrimonial
 • 1 apartament

Toate camerele au balcon si sunt dotate cu bai proprii, minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon, centrala termica proprie, uscator de par.

Apartamentul, format dintr-un living spatios si dormitor cu pat matrimonial, se distinge prin mobilierul si decoratiunile interioare ce amintesc de motivul Contelui Dracula.

 • Facilitati Hotel

  Parcare exterioara, seif la Receptie, internet wireless in toate spatiile hotelului, servicii de spalatorie.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Basarabilor, 27-29 , Curtea de Arges, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro