Hotel Poiana Izvorului, Sambata de Sus

3 stele
Adresa: Sambata de Sus, Sambata de Sus, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Cu o amplasare privilegiata, aproape de manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, Poiana Izvorului*** asigura tot confortul necesar pentru odihna sau afaceri. La Poiana Izvorului***, confortul oferit de un hotel cu servicii complete se combina cu posibilitatea organizarii de intalniri sau reuniuni. Evenimentele sunt adevarate succese, iar oaspetii traiesc evenimente unice.

Elegant dar in acelasi timp prietenos, Poiana Izvorului*** ofera o experienta placuta, care imbina un lux discret cu o personalitate primitoare.

Complexul Poiana Izvorului dispune de cele mai moderne dotari: 30 de camere duble restaurant *** terasa parcare piscina incalzita incalzire centrala sala de conferinte climatizare bar de zi in restaurant

Camerele sunt dotate cu: baie televiziune prin cablu acces nelimitat internet balcon sau terasa

 • Facilitati Hotel

  Sala de conferinta este un spatiu destinat intalnirilor de orice tip: sesiune de business, un training sau un seminar. Cu o capacitate de 80 locuri, beneficiati de urmatoarele dotari standard:videoproiector, flipchart, ecran mobil, acces internet. Servicii la cerere: piscina, sauna, ATV-uri, sanii trase de cai (iarna), trasuri trase de cai (vara) si echitatie. Cei cazati la Poiana Izvorului beneficiaza de gratuitate pentru piscina si sauna.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA

Imagini

Fotografii
Adresa: Sambata de Sus, Sambata de Sus, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro