Hotel Plaza V, Targu Mures

4 stele
Adresa: P-ţa Trandafirilor, 46-47, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Garantia Hotelului Plaza consta in facilitarea unei experiente unice a fiecarui vizitator indiferent de frecventa vizitelor. De fiecare data cand intrati la Plaza ramaneti placut surprins pe toata perioada sejurului.

Kilometrul 0 al orasului Targu Mures gazdueste cel mai nou si revolutionar hotel al orasului. Diversitatea spatiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator si revolutionar, deschid un nou concept de hoteluri, unic in Romania.

Cazare

4* Double Standard Matrimoniale si TWIN - 72 de camere, 4* Double Superior - 5 camere, 5* Double Deluxe – 22 de camere, 5* Executive suite – 4 camere, 5* Luxury Penthouse – 1 camera

Combinatiile multiple ale formelor, culorilor si materialelor creeaza spatii de cazare unice ce garanteaza o experienta unica la fiecare vizita in a hotelului Plaza.

Nici dotarile camerelor nu lasa semn de intrebare asupra atentiei orientate catre oaspetele hotelului, fiecare camera fiind dotata cu aer conditionat, televizoare LED-LCD, seif, minibar complet dotat, telefoane in camere si bai, acces la internet. Serviciile oferite sunt pe masura exigentelor oaspetilor si a rangului hotelului nelipsind room serviceul, transferurile de la aeroport, concierge, bagajist, accesul la centrul SPA, organizarea de evenimente.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: P-ţa Trandafirilor, 46-47, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro