Hotel Nevis, Oradea

4 stele
Adresa: Lapusului, 2, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Nevis construit intr-un mod ingenios si dispunand de conditii de vis, este un loc unde te vei simti ca acasa. Hotelul este amplasat in apropierea Salii Sportului, principalul centru expozitional din Oradea, fiind astfel locul ideal de cazare pentru turistii ce vin in interes de afaceri sau relaxare. Combinatia dintre confortul interior si locatie face ca hotelul sa fie una dintre cele mai frumoase experiente din Oradea, chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Ospetii vor profita de zona linistita in care se afla hotelul, fiind in acelasi timp la scurta distanta de Primaria orasului, de principalele zone comerciale si de aeroport.

Hotelul pune la dispozitia clientilor 63 de camere si 3 apartamente, dinre care 42 de camere sunt amenajate si mobilate la standarde de 4 stele, fiind dotate cu instalatie de climatizare, televizor-plasma, minibar, telefon si internet wireless. Clientii cazati aici au acces la piscina interioara, jacuzzi, cele trei saune – Old Sauna, Aromasauna, Baia de Aburi (baia turceasca) - , dus tropical si sala de fitness. Fotoliile comode si paturile cu dimensiuni generoase va asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie. Camerele sunt prevazute cu balcoane in stil frantuzesc, unde puteti savura cateva clipe de relaxare in aer liber la sfarsitul zilei petrecute in Oradea.

Restaurantul hotelului Nevis va sta la dispozitie cu un meniu diversificat, bucatarie traditionala si internationala intr-o ambianta speciala. Este locul ideal pentru organizarea de nunti, mese festive sau cocktail-uri de afaceri.

 • Facilitati Hotel

  Servicii gratuite: Pastrarea valorilor, Depozitarea bagajelor, Trezirea la ora solicitata, Distribuirea corespondentei, Comenzi taxi, Parcare pazita, Internet, Inchirieri auto

  Servicii cu plata: Telefon, Servicii secretariat, Spalat, Calcat, Minibar, Sala de conferinte

  Centrul Wellness&SPA din cadrul hotelului va invita sa uitati de grijile de peste zi la o sedinta de masaj sau la una dintre saune - aroma sauna, old sauna si baie de aburi. Centru Wellness&SPA va asteapta si cu tratamente faciale si remodelare corporala, dusuri tropivale, dus Vichy, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness.

  In incinta hotelului exista doua sali de evenimente, care pot gazdui un numar de pana la 150 de participanti, respectiv 50 de participanti. Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru, dotarile incluzand sistem de climatizare, internet wireless, precum si toata aparatura specifica. Interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tariele includ micul dejun si TVA, dar nu includ texele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Lapusului, 2, Oradea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro