Hotel Mon Jardin, Mahmudia

4 stele
Adresa: Mahmudia, Mahmudia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul Mon Jardin, cea mai moderna unitate de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele.

Hotelul este inconjurat de parcuri cu alei si bancute pentru relaxare, de piscine cu sezlonguri si umbrele pentru plaja si de o terasa acoperita, dotata cu barbeque pentru petreceri in aer liber, teren de sport si teren de joaca pentru copii.

Cazarea la hotelul Mon Jardin va deschide poarta catre Delta Dunarii, univers spectaculos, care trebuie explorat.

Delta Dunarii nu este doar cea mai mare delta din Europa, ci este o rezervatie naturala unicat, din 1990 Delta Dunarii fiind declarata rezervatie a biosferei. Delta Dunarii reuseste sa catalizeze forta si vibratia naturii intr-o impletire a apelor, plantelor si vietuitoarelor, ca o mare de calm in agitatia zilelor noastre.

  • Facilitati Hotel

    Hotelul va pune la dispozitie 9 camere duble junior, 18 camere duble standard, 8 family rooms, 2 apartamente, dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.

    Hotel Mon Jardin este locul in care spectacolul naturii se imbina perfect cu confortul si tehnologia. Hotelul va pune la dispozitie facilitati precum: parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.

    Pe langa toate acestea puteti beneficia de transport catre locurile de vanatoare, pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.

    Hotel Mon Jardin ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru intruniri de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri va oferim o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Imagini

Fotografii
Adresa: Mahmudia, Mahmudia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro