Hotel Maria, Baile Olanesti

3 stele
Adresa: Aleea Salcamilor, 2, Baile Olanesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Maria este situat in statiunea Baile Olanesti, in incinta Complex Palat Olanest (Vila lui Ceausescu), departe de aglomeratia orasului, avand avantajul unui amplasament intr-o zona linistita, aerisita si plina de verdeata.

Daca doriti sa petreceti clipe de relaxare intr-un cadru natural spectaculos si sa va lasati cuprinsi de liniste si aer curat, Hotel Maria reprezinta cea mai buna varianta, atat pentru cazare in Baile Olanesti cat si pentru vacante de vis, intalniri de afaceri (conferinte, simpozioane, team building-uri, etc.).

Hotelul Maria are o capacitate de 42 locuri de cazare dispuse in 17 camere duble si 4 apartamente dotate cu tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastra: TV, Aer Conditionat, Minibar, Internet.

 • Facilitati Hotel

  Restaurantul, cu o capacitate de 42 locuri va ofera un climat comfortabil si elegant unde puteti servi mancaruri din bucataria traditionala si din cea internationala.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Aleea Salcamilor, 2, Baile Olanesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro