Hotel Magnus, Galati

3 stele
Adresa: Otelarilor, 25, Galati, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat la intrarea in oras dinspre Bucuresti si in apropierea celei mai importante zone comerciale din oras, HOTEL MAGNUS este locul ideal de odihna si relaxare atat pentru oamenii de afaceri , cat si pentru cei care viziteaza orasul Galati.

Hotelul ofera oaspetilor 49 de camere impartite in 23 double, 24 matrimoniale si 2 apatramente elegante. Pentru confortul turistilor camerele au un design modern, sunt spatioase si dotate cu telefon, cablu tv, televizor LCD si climatizare. De asemenea MINIBARUL din camera este GRATUIT , iar in permanenta se poate accesa INTERNETUL WIRELESS GRATUIT in tot hotelul.

Cele doua sali de conferinta: Sala Saturn cu o capacitate de 60 de locuri si asezare teatru si Sala Neptun cu o capacitate de 100 de locuri si asezare classroom ofera dotari tehnice moderne si complete intr-o atmosfera propice atat intalnirilor de afaceri,pregatirilor profesionale, cat si altor activitati specifice.

Printre facilitatile hotelului se numara utilizarea gratuita a celor 3 laptop-uri aflate in business cornerul din receptie, parcare gratuita cu 40 de locuri in curtea interioara a hotelului, servicii de secretariat (telefon, fax, copiator, editare documente), servicii de spalatorie camere de nefumatori, room-service, apel trezire, seif la receptie, exchange office, acceptare carti de credit.

In incinta Hotelului Magnus se afla restaurantul \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Crama Lautarilor\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", unde se poate asculta muzica lautareasca autentica interpretata de un taraf de lautari , se pot savura gustoase bucate romanesti si vinuri din potgorii renumite. Toti oaspetii cramei sunt intampinati cu o palinca din partea casei.

Ca obiective turistice, in imediata apropiere a hotelului, se afla Faleza Dunarii, un loc minunat de promenada, unde se poate admira Dunarea si natura. De asemenea pe Faleza superioara a Dunarii se pot vizita Biserica Precista, monument cu o mare incarcatura istorica si Gradina Botanica. In centrul vechi al orasului au portile deschise Muzeul de arta vizuala, Muzeul de Istorie, Muzeul de stiinte ale naturii si Casa Memoriala Alexandru Ioan Cuza.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Otelarilor, 25, Galati, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro