Hotel Imperium, Suceava

4 stele
Adresa: Sofia Vicoveanca, 17, Suceava, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Cu o amplasare privilegiata la intrarea in orasul Suceava, Hotel Imperium ofera confortul si dotarile unui hotel de 4 stele, toate serviciile fiindu-va oferite insa la preturi de 3 stele. Conceput astfel incat sa asigure un confort maxim, nivelul unic de servicii va pune la dispozitie: 78 camere de cazare dispuse in 40 camere duble, 30 camere single, 4 apartamente Grandis Imperium, 4 apartamente Augustus, decorate in texturi si materiale speciale, fiecare detaliu fiind atent ales pentru a se armoniza spiritului aritectonic al cladirii.

Fiecare camera asigura accesul la internet, telefonie,televiziune digitala si room-service. Nu lipsesc minibarul, cada jacuzzi sau dus hidromasaj cu radio, minibar, canapelele din piele, aer conditionat si plasma-tv cu dvd-player. Balcoanele si terasele accesibile din fiecare camera vor contribui la relaxarea dvs. oferindu-va o priveliste panoramica a orasului. Parcarea privata si supravegheata video, contribuie la linistea clientilor nostri. Bar Imperium : este locul ideal pentru organizarea de receptii, petreceri private, dineuri sau cocktailuri. Restaurant Imperium cu o capacitate de 350 locuri, ofera clientilor o locatie impresionanta prin stil si eleganta. Imbinarea elementul modern cu rafinamentul stilului imperial roman, face ca restaurantul sa fie arbitrul elegantei in peisajul orasului Suceava.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ toate taxele, dar nu includ micul dejun

Imagini

Fotografii
Adresa: Sofia Vicoveanca, 17, Suceava, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro